Ladies night

Alla kvinnor i EON-arenan var uppklädda. Från topp till tå. Festmakeup, glitter, urringat, högklackat och paljetter. Alla med samma mål. Att förföra Martin Stenmarck.

Ljudnivån var hög, stämningen likaså. Ett elitseriederby skulle stå sig slätt i jämförelse. Dessutom så var kvinnorna på isen ordentligt förfriskade. De hockeyspelare jag träffat lyckas nog inte komma upp i en sådan promillehalt. 

Kvällens höjdpunkter: Den skönsjungande Samantha som vann sångtävlingen, att showen inleddes med Sarah 🙂Glorious med Andreas Johnson, Bon Jovi-potpurrit och, sist men inte minst, dansnumret från Dirty Dancing med Andreas Johnson som Baby! Nobody puts Baby in a corner, nobody!

Kvällens magplask: Bastuscenen när Mikael Tornving stoppar upp en OB i ***** och  Andreas Johnson som Baby! Ett av filmvärldens bästa filmslut kommer aldrig att kunna ses utan att påminnas om detta. Och killen ser ju precis ut som Jennifer Grey. Innan hon opererade näsan. 

Och en undran, skulle vi kvinnor godta att samma typ av show sattes upp för män?

Annonser

4 kommentarer

Under Jämställdhet

4 svar till “Ladies night

  1. De kvinnor som spillde över till Bergeforsparken senare på kvällen tog verkligen med sig stämningen. Det fnittrades på tjejtoan och det dansades disco mitt bland de buggande paren. Och just ja, det skrattades väldigt högt också.

  2. Marie Zetterlund

    Det är det här jag förvånas över och inser att jag aldrig kan bli femenist. Kvinnor kan göra vissa saker men skulle gå i taket om männen gjorde motsatsen. Jag blir väldigt förtvivlad och undrar hur kvinnor tänker ibland…

  3. Om man försökte bortse från alla ens tankar kring värderingar, värdighet och de omgivande, fulla, medelåldersplus, så hade vi ändå en trevlig kväll, jag och alla tjejkusinerna! 🙂 Men vilket fenomen!

  4. Danne

    Martin Stenmarck är en smilfink med fånig toppluva, fast jag hyser en viss förståelse för att han anses charmig. Hade alldeles missat det där evennemanget, har det annonserats i kvinnopressen? Å andra sidan är väl de som går på hockeymatcher sällan intresserade av hockey numera. Slutsats – alkohol hör inte hemma i ishallar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s